12 Mayıs 2015 Salı

Çikolatalı Üçgen Milföyler

Herkese kocaman bir merhaba,

Canlarım bugün sizlerin karşısına çok pratik ve de çok lezzetli bir tarif ile geldim. Aniden misafiriniz mi gelecek, yada canınız tatlı bir şeyler mi istedi hemen çay demlenene kadar yapabileceğiniz nefis bir lezzet. Kızım ve eşim bayıldılar. Özellikle kızım çok sevdiği için söylüyorum çocukların doğum günleri için de hazırlayabillirsiniz. Umarım sizler de dener ve beğenirsiniz....:)

 Geçelim çikolatalı üçgen milföylerin tarifine,





Malzemeler :


  • 4 yaprak milföy
  • Sarelle

Üzeri için,
  • Pudra şekeri


Yapılışı :

Milföylerimizi buzluktan çözülmeleri için çıkaralım. Çözülen milföylerimizi tezgahın üzerine alalım. Her bir milföyü 4' e bölelim. Yani 16 adet kare milföyümüz olacak. Sarelle' den 1 çay kaşığı alıp milföylerin içine koyup üçgen olacak şekilde kapatalım. Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine milföylerimizi dizelim. Önceden ısıtılmış fırında üzerleri pembeleşinceye kadar pişirelim. Fırından çıkan çikolatalı milföylerimizin ilk sıcaklığı geçince üzerlerine pudra şekeri serpelim.


Afiyet Bal Şeker Olsun...:)












  

6 yorum:

  1. Çok şirin olmuş ama bu milföyler, bayıldım en kısa zamanda deneyeceğim ama az yiyeceğim malum yaz geldi :)) Ellerinize sağlık :..

    YanıtlaSil
  2. Bende yarın kahvaltıya hazırlayayım çok şirin görünüyorlar

    YanıtlaSil
  3. hem pratik hem lezzetli daha ne olsun ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. eline sağlık canım
    hem çıtır hem çikolatalı
    afiyetler olsun

    YanıtlaSil
  5. Seldacım canım ne güzel bir tarif yine. Pratik hem de çıtır çıtır çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık. En kısa zamanda ben de denemek istiyorum. Çok öpüyorum canım seni....:-)
    Seni çok mu çok seven *** BUSE ***

    YanıtlaSil
  6. Ayyy çok güzeller, bende yapsam böyle güzel olurmu acaba mutfak konusunda bir faciayımda :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...