3 Aralık 2014 Çarşamba

Cook With REDMOND İzmir Etkinliği






 Herkese merhaba,


Geçtiğimiz günlerde Sevgili Filiz Çatalkaya Orhan' dan Redmond Türkiye' nin workshopu ile ilgili bir davet aldım. Zaten çok merak ettiğim bir ürün olan Redmond (  Multicooker ) Çok Amaçlı Pişiricileri yakından tanıma fırsatı bulacağım için çok mutlu oldum. Workshop 22 Kasım Cumartesi günü İzmir Mutfak Sanatları Enstitüsü ( İMSE )' nde gerçekleşti. Benim gibi 13 yemek bloğu yazarı arkadaşım ile birlikteydik. Hem çok değişik yemekler, tatlılar ve salatalar hazırldık, hem de çok keyifli vakit geçirdik.



 


Kısaca sizlere Remond ( Multicooker ) Akıllı Pşiricilerden bahsetmek istiyorum.


Redmond ( Multicooker ) Çok Amaçlı Pişirici  kolayca tüm mutfak aletleri yerine kullanılabilen bir
cihazdır. 

Ekmek Yapma, Yoğurt Yapma, Tüm Sulu Yemekler, Izgara Çeşitleri, Buharda Pişirme, Pasta, Tatlılar ve diğer tüm yemekler tek bir tuş ile anında hazırlayabilirsiniz. 
  •  Hazırlanan yemekler özel kasesinde kapağı kapalı olarak pişirildiği için besin değerlerinden hiçbir şey kaybetmezler. 
  •  Zaman tasarrufu sağlar. Çok daha hızlı bir şekilde yemeklerinizi hazırlar kendinize zaman ayırabilirsiniz.    
  • Mutfaktaki bir çok aletin yerini alacağı için yerden tasarruf edersiniz
Redmond ( Multicooker ) Çok Amaçlı Pişiricilerin zamandan tasarruf sağlaması çok önemli bir özellik. Siz malzemeleri hazırlayıp cihazın uygun olan programını seçiyorsunuz ve gerisini ona bırakıyorsunuz. O sizin yerinize pişiriyor ve siz sofrayı hazırlayana kadar yemeğinizi sıcak tutuyor. Ben ürünleri gerçekten çok başarılı buldum. Kullandıkça sizlere de deneyimlerimi aktaracağım.

Farklı özelliklerde bir çok modeli bulunan Redmond ( Multicooker ) Çok Amaçlı Pişiriciler hakkında daha fazla detaylı bilgi almak için Redmond Türkiye ' nin sitesini ziyaret edebilirsiniz.







Workshopta ben Redmond M90 modeli ile avakadolu tavuk hazırladım. Tadım yapan herkes tarafından çok beğenildi. Sizlere de şiddetle tavsiye ediyorum. Mutlaka ama mutlaka akıllı şeflerden birine mutfağınızda yer açın...:)))

Haydi hep birlikte yemeğin yapım aşamalarına bir göz atalım,


REDMOND M90

AVAKADOLU TAVUK

Malzemeler :

·        10 Adet Tavuk Kalça (Kemiksiz)
·        2 Adet Avokado
·        1 Adet Kırmızı Biber
·        2 Adet Sivri Biber
·        2 Adet Domates
·        1 Adet Soğan
·        2 Adet Taze Soğan
·        3 Diş Sarımsak
·        1 Yemek Kaşığı Şeker
·        Tuz
·        Karabiber
·        Zeytinyağı


Yapılışı :


Tüm malzemeleri küçük küpler halinde doğrayın. Tavukları jülyen doğrayın. Çok amaçlı pişirici içine zeytinyağı ve soğanları koyun. Pişiricinin çalışma modunu FRY süresini 45 dk olarak ayarlayın.  5 dk soğanları kavurduktan sonra tavukları atın ve kapağını kapatın. 20 dk sonra kapağı açıp biberleri ilave edin kapağı açık olarak kavurmaya devam edin.  Ardından sırasıyla domatesleri yeşil soğanı sarımsağı ve avokadoları ilave edin. Suyunu çekene kadar kavurun. CANCEL e basın. Tuz karabiber ve şekeri ilave edin karıştırın. Ve nefis avakadolu tavuk yemeğiniz hazır.



Workshopta yapılan çekilişte bana çıkan akıllı şefim   Redmond Multicooker M110...




Bu güzel etkinliği bizler için hazırlayan Redmond Türkiye ailesine ve Sevgili Filiz Çatalkaya Orhan' a sonsuz teşekkürler...:))

Yeni etkinliklerde görüşebilmek dileğiyle...:)))))

Sevgiyle kalın...














2 yorum:

  1. Canım harika bir günün harika anlatımı, çok güzel bir yazı olmuş, kalemine sağlık!!!

    YanıtlaSil
  2. Seldacım canım seni tebrik ediyorum. Yolun açık olsun. Gönlü ve kalbi o kadar temiz bir insansın ki her şeyin en iyisini hak ediyorsun. Canım ben yazını çok beğendim ve bu cihazları çok merak ettim. Her zaman olduğu gibi sana güvenim sonsuz. Hemen şimdi gidip inceliyorum. Anneme yılbaşı sürprizi yaparım....:)))) Çooookkkkkk öpüyorum seni bitanem *** BUSE ***

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...