28 Mayıs 2017 Pazar

A101' de Hesaplı Alışveriş





A101 Hediye Çeki
Bir türlü yetmeyen maaşlar, gıda ve temel kullanım maddelerinin her geçen gün hızla pahalanması insanların her geçen gün fakirleşmesine sebep oluyor. Bunun tam tersi bir şekilde artan tüketim çılgınlığı, her şeye sahip olma isteği, internet ortamında, televizyonlarda bitmek tükenmek bilmeyen reklamlar da çağımızın hastalığı halini aldı. İşte tam da bu sebeple ihtiyacımız olan ürünleri, en uygun fiyatla alabilme, aynı zamanda da kaliteye sahip olabilme arzusu doğuyor. Özellikle gıda ürünlerinin kaliteli, sağlıklı olması hayati önem taşıyor. Bu sebeple neredeyse herkesin evine yakın en az bir tane şubesi bulunan A101 mağazaları bizim için önem taşıyor. İş çıkışı yol üzerinde uğradığımız marketten et, süt ürünleri, unlu mamuller, bakliyat, kozmetik ya da temizlik ürünlerinden en hesaplı ve en kaliteli olanları alıp alışverişi daha keyifli ve daha hesaplı hale getirebiliyoruz.





A101’de Hesaplı Alışveriş
Asgari ücretle geçinen çok klasik 3 kişilik bir ailenin haftalık en az 50 liralık market alışverişi yapması gerekiyor. İşte bu 50 lira ile en fazla ürünü alabilmek de elbette önemli. İster kendimiz için olsun, istersek de bir yakınımıza market alışverişi yapacak olalım, kaliteli ve ucuz ürünleri A101 marketlerinde bulabiliyoruz. Hele bir de ramazan ayının yaklaştığı bu günlerde, en temel gıda, temizlik ve yaşam ürünlerini bile almayan insanların olduğu ülkemizde bizim kadar imkânı olmayan ailelere market alışverişleri içi bir hediye çeki versek güzel olmaz mı? A101’deki hediye çeki; gıda, temizlik, teknoloji gibi her alanda 81 ildeki tüm A101 marketlerinden 3 ay içinde yapılacak alışverişleri kapsıyor. Var olan imkânımızı eş, dost, bir akraba ya da hiç tanımadığımız birileriyle paylaşmak, onların yaşamlarına az da olsa katkıda bulunabilmek için A101 hediye çeki çok doğru bir seçim. Siz de 50-100-150 lira, imkânınız neye yetiyorsa bir hediye çeki alıp, sizin kadar maddi gücü olmayanlara destek olabilirsiniz.






A101 Fırsatlarından Yararlanmak Lazım!
Ayda kaç para maaş aldığımızın bir önemi yok, hemen herkes en kalitelisini, en ucuza alabilmek istiyor. Bunun için en yakın A101 mağazasına her gün ya da günaşırı uğramak, www.a101.com.tr adresinden takipte olmak, her hafta yayınlanan katalogları alarak indirimleri takip etmek gerekiyor. Özellikle Perşembe günleri kozmetikten elektroniğe, temizlik ve gıda ürünlerinden ev tekstiline kadar pek çok üründe “ikincisi yarı fiyatına” kampanyaları, seçili ürünlerde en uygun fiyat avantajlarıyla kaliteyi ucuza alıyoruz, alışverişi daha karlı hale getiriyoruz.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...