19 Haziran 2014 Perşembe

Muratbey Peynir Sıra Dışı Tarifler Yarışması ve Ödülüm...:))

Merhabalar,

Bugün güzel haberlerle geldim karşınıza...:))

Muratbey Peynir' in düzenlemiş olduğu " Sıra Dışı Peynir ile Sıra Dışı Tarifler " yarışmasına Burgu Peynirli Yulaf Ezmeli Omlet tarifim ile katıldım. Ve bir kaç gün önce gelen güzel bir haber ile finale kaldığımı öğrendim. Türkiye çapında yapılan yarışmada ilk 10' a girmeyi başarmışım. 

Salı günü yarışmaya katılmak için İstanbul' a gittim. Organizasyon İstanbul' un çok şık ve nezih mekanlarından olan Nar Restaurant' ta yapıldı. Yarışmaya davet edilen diğer blogger arkadaşlarımla tanıştım. Çok güzel arkadaşlıklar kurduk. Bizim için hazırlanan masalarda Muratbey Peynir' in birbirinden lezzetli peynirlerinin tadımlarını yaptık. Özellikle sıcak peynirler bir harikaydı. Muratbey Türkiye' de gerçekten peynir devrimi yaptı. Her damak tadına uygun peynir bulmak mümkün. Siz de çocuklarınıza ve sevdiklerinize hazırlayacağınız lezzetli tariflerde güvenle kullanabilirsiniz.

Yarışmada, Türkiye' nin kendi alanlarında önde gelen isimlerinden oluşan değerli jüri üyeleri ile birlikte olduk. Jüride hepinizin yakından tanıdığı ve sevdiği sevgili Ayşe Tüter, Oktay Usta' da vardı. Her birini yakından tanıma imkanı bulduğum için inanılmaz mutlu oldum. Özellikle Oktay Usta' yı çok mütevazi, alçak gönüllü ve samimi buldum. Yerini fazlasıyla hak eden,  kendini aşmış bir insan. Her birimizle tek tek ilgilendi ve sohbet etti.

Bizim için hazırlanan mutfakta yarışmacı arkadaşlarım ve ben gruplara ayrılarak tariflerimizi hazırladık. Jüriye tarifimizle ilgili sunum yaptık. Veeee yarışma sonunda mansiyon ödülüne layık görüldüm. Böyle değerli jüri üyeleri tarafından ödüle layık görülmek bana inanılmaz gurur ve mutluluk yaşattı. Yarışmaya şehir dışından davet edilen tek yarışmacı bendim. Sabah uçaktan inip, akşam uçağa binene kadar inanılmaz bir misafirperverlik gösteren Muratbey ailesine ve hiç yanımdan ayrılmayan Aysun Hanım' a çok teşekkür ediyorum.

Bu organizasyonda emeği geçen herkese, tüm jüri üyelerine ve Muratbey ailesine sonsuz teşekkürler....

Muratbey Peynir; iyi ki varsınız, iyi ki yanımızdasınız...

Bu özel günden güzel fotoğraflarla sizleri baş başa bırakıyorum....:)




 
 

 









 






Beni takip etmeye devam edin....Sevgiyle kalın...:)))










15 yorum:

  1. Tebrik ediyorum canım.Ne güzel bir mutluluk :)

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ederim, yüzünüz hep böyle gülsün inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler canım. :) sevgiler. .

    YanıtlaSil
  4. tebrik ederim canım
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ederim...sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler... :)
    Ne güzel bir şey. İnanılmaz mutluluk verici olmalı.
    Oktay Usta ile tanışmak bile güzel. :)
    E birde başarılarınızın devamını dilerim, demek yerinde olur.
    Tekrar tebrikler..

    YanıtlaSil
  7. tebrıkler basarıların devamını dılerım

    YanıtlaSil
  8. Seldacım canım benim. Seni çok tebrik ediyorum. Her geçen gün yeni haberlerini, başarılarını öğreniyoruz. Seninle gurur duyuyorum. Benim güzel aşçım....:))) İnşallah daha güzel başarılara da imza atman dileklerimle. Seni kocamannnnnn öpüyorummmmmm....Allah yolunu açık etsin.... *** BUSE ***

    YanıtlaSil
  9. Yorum bırakan herkese sonsuz teşekkürler....:)) Hepinize kocaman sevgilerimi gönderiyorum...:))))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...